Long Life Technologie

Terug naar vorige pagina

Long Life Technologie

Duurzaamheid, veiligheid en weersbestendigheid

Schade door binnendringend vocht en hagel behoren tot het grootste gevaar voor uw caravan. De gevolgen zijn vervelende reparaties en een verstoorde vakantievreugde. Echter juist de duurzaamheid en zorgeloosheid zouden bij de keus van uw droom caravan een belangrijke plaats moeten innemen. Om deze reden heeft LMC de Long Life Technologie ontwikkeld, die u vooral één ding biedt: een lang voertuigleven en een belangrijke bescherming, die u in een vergelijkbare vorm bij geen andere fabrikant kunt vinden, de 12 jaar opbouwwaterdichtheidsgarantie*.

LLT, wat betekent dit?

De LMC Long Life Technologie is de innovatiefste opbouwtechnologie in de vrijetijdsvoertuigen branche. Zij is het resultaat van het consequent verder ontwikkelen van materialen in de carrosserie van het voertuig en zet daarmee de maatstaaf hoog in als het gaat om duurzaamheid, veiligheid en weersbestendigheid. Reeds vele tevreden klanten bouwen op de unieke voordelen van de Long Life Technologie.

LLT, wat biedt het U?

LMC staat voor de kwalitiet en de lange levensduur van de caravans en campers met de Long Life Technologie. Deze toezegging geven wij u om zo met een goed gevoel en volledige veiligheid te reizen.

* Long Life Technologie bij LMC caravans: LMC verleent op alle caravans een opbouw waterdichtheidsgarantie van 12 jaar. Onder voorwaarde van een jaarlijkse inspectie, tegen onkostenvergoeding, door één van onze officiële LMC dealers.

Inschrijven nieuwsbrief


Bel mij terug

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.Bekijk ook één van onze andere websites van Rico Recreatie:

Rico Recreatie - Twitter Rico Recreatie - Facebook Rico Recreatie - YouTube