LMC CARAVAN 2017 MODELLEN

LMC CARAVAN 2017 MODELLEN

LMC CARAVAN 2017 MODELLEN

De LMC modellen 2017 staan klaar voor u! U bent van harte welkom om de LMC caravans vrijblijvend bij ons te komen bekijken! 

“Perfecte harmonie van functie, design en kwaliteit” – dat is het principe waartoe LMC zich sinds 1966 hebben verplicht bij het maken van de LMC caravans. Alle LMC modellen 2017 worden gefabriceerd op basis van de LLT-opbouwtechnologie met een legendarische waterdichtheidsgarantie van 12 jaar!

LMC STYLE 2017 MODELLEN VANAF € 15.530,-

LMC STYLE 2017 MODELLEN VANAF € 15.530,-

Stijlvol genieten!

Overal onderweg wakker worden en zich meteen vrij voelen, een droomvakantie is slechts enkele stappen verwijderd. U heeft altijd uw eigen "Bed & Breakfast" mee.

U kunt uw persoonlijke Style kiezen uit zes verschillende indelingen, vele slaapvarianten en tweekleurige bekledingstoffen. Hoogwaardige koudschuimmatrassen zijn in alle bedden standaard.

Lees meer...

LMC VIVO 2017 MODELLEN VANAF € 19.000,-

LMC VIVO 2017 MODELLEN VANAF € 19.000,-

Vivo: de jonge en frisse caravan!

Met de Vivo is het LMC gelukt om een frisse en moderne caravan te ontwikkelen die standaard alles aan boord heeft om een heerlijke vakantie te beleven. Natuurlijk is de Vivo individueel aan te vullen met uw persoonlijke wensen. 

Lees meer...

LMC MUSICA 2017 MODELLEN VANAF € 20.220,-

LMC MUSICA 2017 MODELLEN VANAF € 20.220,-

LMC Musica: Robuust en veelzijdig!

In de Musica combineren premium comfort en elegantie harmonisch met elkaar. Daarmee staat hij als een hoogwaardige reisgenoot helemaal boven in de hitlijst.

Bij het betreden van de LMC Musica valt direct op dat het interieur van deze caravan een totaal nieuw design heeft, pure ambiance, royaal en veel licht. Op het eerste gezicht zijn direct duidelijk de sterke punten te zien. 

Lees meer...

LMC MAESTRO 2017 MODELLEN VANAF € 23.920,-

LMC MAESTRO 2017 MODELLEN VANAF € 23.920,-

Het mooiste eerst, de LMC Maestro heeft een nieuw gezicht!

Het front heeft nu een compleet nieuw design. In het voorste gedeelte met zijn mooie ronde vormen zijn het voorraam, het dakgedeelte en de disselbak mooi vloeiend geintregreerd. Het moderne nieuwe front is hierdoor elegant zonder optische naden. Hiermee zet de LMC Maestro een nieuwe mijlpaal voor de hoge eisen van een LMC Premium model.

Natuurlijk mag u in een LMC Maestro iets buitengewoons verwachten, hoogwaardige exclusiviteit em technische topprestaties komen hier samen in een caravan.

Lees meer...

LMC ACTIEMODELLEN 2017

LMC ACTIEMODELLEN 2017

Wij kochten speciaal voor een selectie van de meest gangbare LMC Style modellen met een unieke gelimiteerde uitvoering. Met deze Special Edition wordt het héél aantrekkelijk om een nieuwe caravan te kopen. Wij zetten onze aanbiedingen graag voor u op een rij;

Lees meer...

Inschrijven nieuwsbrief


Bel mij terug

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.Bekijk ook één van onze andere websites van Rico Recreatie:

Rico Recreatie - Twitter Rico Recreatie - Facebook Rico Recreatie - YouTube